ÉRTED SOROZAT

Érzéki & Szenvedélyes

Te mekkora áldozatot hoznál, hogy megmentsd azt, akit a világon a legjobban szeretsz?

Merülj el te is N. Simon Barbara különleges világában.

Izgalmas, érzelemdús, szexualitással fűszerezett történet egy nőről, akinek a szívéhez a cipőkön át vezet az út. Romantikus-erotikus regényemet mindenkinek ajánlom, aki kiszakadna a szürke hétköznapok gondjaiból!

Bővebben
Original price was: 2 690 Ft.Current price is: 2 490 Ft.

Zsófinak és Daninak megannyi nehézséggel kellett megküzdenie. Dani olyan áldozatot hozott a családjáért, ami nem várt következményekkel jár. Vajon elég erős lesz kettejük szerelme, hogy legyőzzenek minden akadályt?

Bővebben
Original price was: 1 290 Ft.Current price is: 990 Ft.

N. Simon Barbara legújabb regénye megmutatja a magyar elit valódi arcát. Érzelmekkel teli, szívszorító történet arról, hogy a pénz és a hatalom milyen árat követel.

Bővebben
1 990 Ft4 990 Ft

N. Simon Barbara A szerelem ára című regényének limitált kiadású példánya. Csak a webshopból szerezhető be, bolti forgalomban nem kapható.

Bővebben
5 790 Ft7 490 Ft

Mit jelent az elégedettségi garancia?

Visszafizetem a webshopomból rendelt könyved árát, amennyiben

úgy érzed a regény elolvasása csak felesleges időpazarlás volt.

A limitált kiadású példányokra nem érvényes.

Nincs más dolgod, mint előzetesen jelezni ezt az nsimonbarbara@gmail.com emailen keresztül, és a könyvedet visszaküldeni nekem a megadott címre.

Ajándékba elküldöm

a könyv 1-4 fejezetét!

Olvasd el A szerelem üzlete című romantikus regényem első 4 fejezetét és ismerd meg a karaktereket, a történet fő helyszíneit, a cselekmények mozgatórugóit. Feliratkozásoddal az első e-mailben automatikusan megkapod az ingyenesen letölthető PDF-et.
Érdekel?